TOP produse

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB
NOU

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB

Nagyon el van találva.

Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.

Szerelem mind a hat pillantásra.Színpompás 6,1 hüvelykes, egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző.

Erős és ellenálló, űrtechnológiai minőségű alumínium.

Precíziós marással egyetlen üveglapból kialakítva.

Művészet vele rossz fotót lőni.

rendelhető szín :sárga fekete zöld színben ezt jelezek a rendelésnél

Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.
Detalii
259 000 Ft
Descriere
12 MP, széles

Az új széles látószögű szenzorban minden képpontra kiterjesztettük a Focus Pixels technológiát, így gyenge fényviszonyok mellett akár háromszor gyorsabb az automatikus élességállítás.
12 MP, ultraszéles

Négyszer akkora képet fog be. Remekül használható táj-, úti és akciófotókhoz, csoportképekhez és tágas belső terekben is.

Sokkal pengébb videókat vehetsz fel. És továbbcsiszolhatod őket.Vágás | Döntés | Szűrők

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okos telefonos videókat. Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz – mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.

Húzódjatok szét egy kicsit.Új, ultraszéles látószögű kamera. Gondolkodj nagyban – az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között – amiért átutaztátok a fél világotBemutatjuk az Éjszakai módot. Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak..
Info produs
Wsfind Kategória
21
Numar articol
260