TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

SYMA X5HW-1

SYMA X5HW-1
ÚJ

SYMA X5HW-1

Gyártó: SYMA
Modell: X5HW

Leírás:

Automata lebegés a beépített levegő nyomásérzékelővel

A funkció aktiválásakor a drón autómatán tartja a magasságot anélkül, hogy fel és leszállásért felelős bal oldali joystickot használnánk. Ugyanakkor lehetséges az oldalra történő irányítás.
Működése: az irányító board -ra integrálva van egy barometer - (levegő nyomásérzékelő) mely rendkívül érzékeny, így nagyon pontosan meg tudja határozni a levegő adott nyomását, így "tudva" a drón magasságát. Mivel tudja a magasságát a drónnak (illetve az adott magasságon lévő levegő nyomását) így azt könnyedén tartani tudja automata gázadással és levétellel.

A távirányító

A 2.4 GHz -es működésű, szép megjelenésű, alacsony fogyasztású LCD kijelzős távirányítóval 50-100 méteres távolságból irányíthatjuk a Syma X5HW típusú quadkopert, mely bőségesen elegendő hogy megfelelő méretben még jól lássuk a repülő 4 rotorosunkat. Kezdeményezhetjük a látványos 3D fordulatot, a valamint digitálisan stabilizálhatjuk (trimmelhetjük, igazíthatjuk) amennyiben ez szükséges lenne, valamint akitválhatjuk a headless módot.

Headless mód

Headless mód aktiválásánál a távirányítóhoz képest változik a jobb és bal odal. Tehát, ha 180 fokot fordulunk a quadkopterrel, akkor jobbra irányításnál jobbra megy, balnál balra, tehát "átfordul" az irányító joystick-ja. Ugyan ez igaz az előre és hátra mozgásnál: mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.

Rotor védelem

Jó ötlet a Syma X5HW quadkopterre fejlesztett rotorvédő, mely megakadályozza a rotor sérülését egy esetleges baleset esetén. Ruglamas anyagának köszönhetően nehezen törik, miközben megvédi a rotorokat. A rotorvédő alapfelszereltség.

LED fények

LED fény teszi még látványosabbá a Syma X5HW quadkoptert, mely jelzi a táv-quad csatlakozását, a headless fuknció aktiválását, valamit az akkumulátor lemerülését is.

USB-s töltés

Számítógépről, vagy telefontöltőről, praktikusan tölthető. A teljes töltöttségi szintet kb. 100 perc alatt éri el a 3.7 voltos, 500 mAh -ás akkumulátor, mely 8 percet tartja a levegőben a Syma X5HW drónt.Így is ismerheti: X 5 HW, X 5HW, X5 HW
24 900 Ft
Adatok
Wsfind Kategória
65
Cikkszám
412
Vélemények