Tesla  Smart LED Televízió, 127 cm, Ultra HD, Android, beépített hangprojektorral
Tesla Smart LED Televízió, 127 cm, Ultra HD, Android, beépített hangprojektorral
139 000 Ft
ÚJ

Tesla Smart LED Televízió, 127 cm, Ultra HD, Android, beépített hangprojektorral

Tesla Android Tv

A Tesla büszkén mutatja be legújabb Android TV-jét - az S906-ot -, az eddigi legjobb teljesítménnyel, négy képernyőméretben: 43, 50, 55 és 65 hüvelykes.

Az S906 egyben az első Tesla TV tanúsított Android TV 10 operációs rendszerrel és az elülső oldalon integrált Soundbar-ral – egy teljesen új dimenziójú audiovizuális élményértCsak a jó rezgések

Tudja, milyen érzés a hang közepén ülni? A Tesla S906 még erőteljesebb alacsony frekvenciájú hangokkal csábítja Önt DTS támogatással: a térhatás és az integrált soundbar is emeli a hangminőséget.

Növelje a hangerőt, és hagyja, hogy a szórakozás hatalmába kerítse - egy sima Bluetooth kapcsolattal külső hangszóróként is használhatja a TV-t, ha a képernyő ki van kapcsolva.

A hangszórók teljesítménye: 2x 12W!Megigéző látvány

A nagyszerű hangzás mellett ez a TV Direct LED-kijelzővel és Ultra HD felbontással büszkélkedhet a legjobb élmény érdekében.

Az új generációs processzor jobb felhasználói élményt, gyorsabb alkalmazás-telepítést és minőségi képet ígér, hibák és képmegfagyás nélkül.

Az S906 kristálytiszta, élénk színeket hoz: az MPEG zajcsökkentés a HDR10 / HLG-vel együtt automatikusan „megtisztítja” a képet az eddigi legjobb minőség érdekében.
139 000 Ft
Részletek
Míg az audiovizuális tulajdonságok miatt ez a TV kiemelkedő, kialakítása tökéletesen belesimuló: ideálisan illeszkedik minden nappali belső térbe. Az ultravékony képernyő, a minimalista kialakítás és az alacsony TV-állvány minden szobába eleganciát sugall - a figyelem középpontjában, amikor be van kapcsolva, vagy semleges és szinte láthatatlan, amikor arra van szükség.5GHz Wifi

Használja ki a WiFi router minden lehetőségét a Smart TV lehetőségekkel közösen: A Tesla S906 már az 5GHz-es WiFi-hálózatok támogatásával érkezik.

Ez egy tökéletes alkalom hogy élvezze a 4Ks streaming-et, stabilabb kapcsolattal és sokkal gyorsabb internettel.

A fejlett kezelőfelület lehetővé teszi a TV-beállítások egyszerű elérését bármilyen alkalmazásból.

Adatok
Wsfind Kategória:
1971
Cikkszám:
369739
Vélemények