TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Traktor játék homlokrakodóval

Traktor játék homlokrakodóval

Traktor játék homlokrakodóval

Termékleírás:Indulhat a homokrakodás , hiszen megérkezett a traktor, amire fel van szerelve a egy kanállal amibe a , így pillanatok alatt képes bármelyik billencset vagy dömpert megrakodni. A sárga színű munkagép masszív kerekei mellet funkcionálisan használható rakodókanállal rendelkezik, így a gyerekek teljes egészében megismerkedhetnek a gép működésével. Az ötletes kialakításának köszönhetően a markolókanál akár felső állásban is rögzíthető, illetve a masszív fogó résszel aprólékosan irányítható a gépezet munkája.


Detalii
2 990 Ft
Descriere
Lendkerekes játék traktor homlokrakodóval. Ez a játék egy gumikerekes traktor kicsinyített mása, kerekei azonban ennek ellenére keményebb műanyagból készültek. A hidraulikus kotrókanala és a gém mozgatható, így a valódihoz hasonlóan felemelhető, szétnyitható, akár kisebb tárgyak emelhetők és szállíthatók is vele: kanalával akár egy marék lego is összegyűjthető, összefogható, emelhető, szállítható.

A játék kiváló ajándék a traktorok rajongóinak, azoknak a gyermekeknek, akik rengeteg időt szeretnek játszani különböző járművekkel, munkagépekkel. A játék legnagyobb részben műanyagból készült, apróbb részei erőltetés hatására letörhetnek, ezért három éven aluliak számára egyáltalán nem ajánlott.

Mit jelent az, hogy homlokrakodó? A talajszint feletti és a homlokzati rakodómunkák során a széles kotrókanállal végzett tevékenységet nevezik homlokrakodásnak. A homlokrakodó a valóságban a talajra ömlesztett anyagokat szedi össze a kotrókanalával, amit szállítójárműre vagy egyéb helyre emel. Kiválóan alkalmas föld, sóder, homok, kavics, stb. megmozgatására
.A játék méretei:

Hosszúsága: 26 cm
Szélessége: 10 cm
Magassága: 11 cm
Info produs
Wsfind Kategória
4561
Numar articol
124
Recenzii