TOP produse

Certificat

SSL Certificate

XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4

XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4

XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G 6CH 4

Az akrobata repülős koronázatlan királyaként lehetne jellemezni az XK új jövevényét.
Az XK X420 epp repülőt két főmotorral és kettő darab csűrőlappal lehet irányítani. Nagy meglepetésre 3D/6G üzemmódot kapót melynek nagy előnye, a pofonegyszerű függőleges függeszkedés és manőverezés. Amit régen csak a profi pilóták kiváltsága volt, most gyakorlatilag a 6G stabilizációnak hála bárki gyorsan elsajátíthatja. Ebben a módban akár egy kisebb szobában is lehetővé válik az irányíthatóság, míg normál vízszintes repüléshez, még mindig több tudást és nagy szabad területet igényel, persze repülés közben a két mód könnyen váltható. Így inkább repülés területen némi rutinnal rendelkezőknek javasoljuk a repülőt, vagy elszánt kezdőknek.​
Detalii
24 900 Ft
Descriere
XK X420 az akrobata repülés új úttörője 2.4G-es távirányító 6 csatornás kialakítás 420mm szárny fesztávolság 3D-6G mód


Mikkor a gyártó új akrobatikus repülőjét tesztelés alá vetettük, lenyűgözőt minket az az új elektronikus stabilizáció mely lehetővé tette, kezdők számára a repülőzés gyorsabb és hatékonyabb elsajátítását.
Az alapcsomagot kibontva kapunk egy pont kézre álló nem túl nagy se nem túl kicsi habrepülőt.
Mely természetesen epp habból készült, mivel még mindig ez az anyag a repülőknél a legjobb választás, egyrészt könnyű súlya miatt, másrészről rugalmassága eléri a műanyagokét, ráadásul az epp speciális hab ragasztóval könnyedén ragasztható, avagy javítható.
A gép úgy van gyárilag össze szerelve, hogy akár a dobozból kivéve azonnal reptethető.
Némi kiegészítő azért hiányzik róla, ami a csomagban megtalálható. Egyrész egy függőleges vezérsík, landoló kerék, kettő darab műanyag merevítés a szárny végére és kettő darab rotorvédő keret. Melyek mindenféle szaktudás nélkül pillanatok alatt felszerelhetőek.

A repülő igazából a 3D akrobatikus repülésre lett kihelyezve, illetve annak könnyebb elsajátíthatóságát és kezelhetőségét nyújtja,
Például a távirányító alaphelyzetben a 6G függőleges repülést prezentálja. Mely oly egyszerű, hogy ha összehangoltuk a gépet a távirányítóval, csak egész egyszerűen meg kell nyomni a gáztrimet a motor feloldásához úgy, hogy közben a gépet függőlegesen tartjuk, utána adunk neki egy bátrabb gázt s már el is engedtük. Ezek után olyan egyszerűen tudjuk irányítani a szerkezetet függeszkedő módban mintha csak egy drónt irányítanánk. Ha eközben egész egyszerűen átkapcsolunk normál módba, a repülő olyan szinten indul el előre vízszintes módba, mint egy hagyományos repülőgépszerkezett. És ha ilyenkor kevés a szabad placc garantált a bevágás. Nagy helyen is könnyű hibázni, mert ha gép automatikusan a motor fordulat miatt megy előre, azért egy kezdő a kanyarodást nem képes pillanatok alatt elsajátítani, amikor itt több összetevő együttes megfelelő kormányzására van szükség habozás nélkül.
Sajnos a repülőzés nem olyan egyszerű, ezért több gyakorlást igényel az elsajátítása.
De mivel az összes alkatrész külön beszerezhető a modellhez így annak szerelése nem oly bonyolult.
A hab váz speciális epp ragasztóval sérülés esetén könnyen javítható. De még akár a gép epp törzse is külön beszerezhető.
Az Alamodell jelenleg csak rendelésre hozza meg a kívánt alkatrészeket.

XK X420 repülő főbb jellemzők:

- EPP anyag, könnyű és viszonylag rugalmas.
- 2db. 050 erős mágneses motor, mely nagy teljesítményt nyújt függeszkedés során.
-4,3 grammos nagy pontosságú digitális szervóval rendelkezik, mely gyors reakciótővel és nagy pontossággal rendelkezik.
- 6 tengelyes giroszkópot precízebb és könnyebb irányíthatóságót tesz lehetővé, 3D / 6G-mód választással, alkalmas különböző repülési manőverekre, jobban alkalmazható kezdőknek a repülés gyakorlására.
- Képes felszállni és akár függőlegesen is leereszkedni, átalakulni gombnyomásra más irányítási üzemmódba, és a kezdő üzemmód és az akrobatikus üzemmód kombinációjával kombinálva hatékonyan megoldja azt a problémát, hogy hagyományos repülőgépekkel ellentétben ő vele már kisebb helyen is képesek vagyunk a pontos manőverezésre.
- Több repülési mód: Beltéri függőleges rögzített magasságú repülési mód, 6G kültéri gyakorló üzemmód, és kültéri kaszkadőr üzemmód.
-A 6G stabilizációs üzemód olyan precíz függőleges repülést biztosít, mintha csak egy egyszerű drónnal repülnénk, tehát a függeszkedés pofon egyszerűen elsajátítható vele.
- Az elülső hárompontos futómű - a gurulás és a leszállás különleges körülmények között is kivitelezhető- közvetlenül a rögzített szárnyas üzemmódban is használható kültéri felszálláshoz.
- Nagy kapacitású 7,4 V-os (2cellás) lítium-polimer akkumulátor, nagyából 8-10perc repülési időt biztosit.
- Könnyen kezelhető, gyorsan szerelhető és felépíthető, illetve hordozhatósága is egyszerű.
- Kompatibilis a 2.4G WIFI 720P HD VTX készülékkel, mellyel fotók és videókis készíthetőek.
(az alapcsomag a kamerarendszert nem tartalmazza!)


Több repülési mód:

1. Beltéri függőleges rögzített magasságú repülési mód.

A repülőgép függőlegesen repül, mint egy normál négy csatornás quadcopter vagy helikopter. Repüljön előre vagy hátra, balra vagy jobbra, forogjon balra vagy jobbra, és használhatja akár egygombos felszállás / egygombos leszállás funkció.
Kezdésből ilyenkor a kis hely miatt, csak a kézből történő indítás illetve kézzel való megfogás javasólt!

2. Kültéri 6G szintező üzemmód.

A repülőgép függőlegesen indul, és az egygombos konverziós szintű repülés a 6G üzemmódú rögzített magasságú önstabilizálási módba lép, elérve a függőleges repülést a vízszintes repüléshez zökkenőmentes átváltás, giroszkóp önstabilizálás, irányzár, amely nagyon alkalmas kezdő merevszárnyú módú repülés elsajátításához.

3. Kültéri kaszkadőr mód.

Miután a repülőgép vízszintesen repül a levegőben, a kapcsolót 3D helyzetbe váltjuk, ilyenkor a repülőgép 3D kaszkadőr üzemmódba lép (3D retesz üzemmód), megkönnyítve ezzel a kaszkadőr művelet végrehajtását, például egy ingahenger vagy egy halálos spirál megrepülését.

Megjegyzés: Az alapcsomag kamera rendszert nem tartalmaz!

Info produs
Wsfind Kategória
2395
Numar articol
142
Recenzii