TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Repülő tündér

Repülő tündér
Repülő tündér
Repülő tündér
Repülő tündér

Repülő tündér

Légy üdvözölve Tündérországban! Ez a lányok titka - Tündérek igenis léteznek!

A bűbájos repülő tündér intésedre libben, forog és repked, csodásan táncol a levegőben. Varázsolj a kezeddel Te is! Irányítsd a saját repülő tündéred a kezeddel. A rózsaszín vagy zöld ruhás repülő tündér várja, hogy játszhass vele.

Reptesd a gyönyörű tündért, aki elkalauzol Téged Tündérországba.

A tündér a mellékelt USB töltő segítségével tölthető.

A töltési idő 30 perc, ami kb. 10 perc folyamatos repülési időt biztosít.

Tündér méretek: 16 x 11 x 19 cm.
Detalii
4 490 Ft
Descriere
Használati utasítás:

Az USB töltő tölti a kis tündér Li-Ion akkumulátorát. A szoknyán elhelyezkedő aljzatba kell behelyezni az USB töltőkábel végét. Számítógépről kényelmesen feltölthető. Kb 30 perces töltés után készen áll a szárnyalásra!

Húzd ki a tündér szoknyájából a töltővezetéket. Ha a tündér teljesen fel van töltve, akkor csak told el szoknyáján elhelyezkedő indító gombot jobb irányba. Ekkor a tündérke elkezd színesen villogni és 3 másodperc múlva magától elindul a szárnyak pörgése. Ne ijedj meg, mert először érdekes érzés a gyors pörgést megtapasztalni. A repülő tündér virágszirmai nagy sebességgel pörögni kezdenek, és a tündér szépen felemelkedik a levegőbe. Egyszerűen csak engedd el a kezedből vagy a tenyeredről és már repülHúzd ki a tündér szoknyájából a töltővezetéket. Ha a tündér teljesen fel van töltve, akkor csak told el szoknyáján elhelyezkedő indító gombot jobb irányba. Ekkor a tündérke elkezd színesen villogni és 3 másodperc múlva magától elindul a szárnyak pörgése. Ne ijedj meg, mert először érdekes érzés a gyors pörgést megtapasztalni. A repülő tündér virágszirmai nagy sebességgel pörögni kezdenek, és a tündér szépen felemelkedik a levegőbe. Egyszerűen csak engedd el a kezedből vagy a tenyeredről és már repül is.

A szárnyalást csillagszárny szoknyája biztosítja, ami gyorsan pörögve, helikopterhez hasonlóan a levegőben tartja a tündért. Ahogy lebeg a levegőben, a tenyereddel tudod irányítani, miközben a tenyered felett repked kb. 30 cm magasságban. Attól függően, hogy merre mozdítod, a csillagszárny repülő tündér emelkedni, lejjebb ereszkedni, vagy különböző irányokba fog mozogni.

A repülő tündér csak beltéren használható! Javasolt a nagy tér a használatához. Állatok mellett ne használjuk! Ha véletlenül nekimegy valaminek, a tündér azonnal abbahagyja a pörgést és leáll. Egy töltéssel pár percig tud szárnyalni. is.Figyelem! A modelt ne adjuk 3 év alatti gyermek kezébe!
A Termèk új dobozban èrkezik sèrülèsre nem rendeltetès szerü hasznàlatra garanciat iletve szavatosàgot vàlalni nem tudunk !

Info produs
Wsfind Kategória
581
Numar articol
161
Recenzii