TOP produse

Certificat

SSL Certificate

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB
NOU

Apple iPhone 11 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 64GB

Nagyon el van találva.

Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.

Szerelem mind a hat pillantásra.Színpompás 6,1 hüvelykes, egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző.

Erős és ellenálló, űrtechnológiai minőségű alumínium.

Precíziós marással egyetlen üveglapból kialakítva.

Művészet vele rossz fotót lőni.

rendelhető szín :sárga fekete zöld színben ezt jelezek a rendelésnél

Vadiúj duplakamera-rendszer. A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.
Detalii
259 000 Ft
Descriere
12 MP, széles

Az új széles látószögű szenzorban minden képpontra kiterjesztettük a Focus Pixels technológiát, így gyenge fényviszonyok mellett akár háromszor gyorsabb az automatikus élességállítás.
12 MP, ultraszéles

Négyszer akkora képet fog be. Remekül használható táj-, úti és akciófotókhoz, csoportképekhez és tágas belső terekben is.

Sokkal pengébb videókat vehetsz fel. És továbbcsiszolhatod őket.Vágás | Döntés | Szűrők

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okos telefonos videókat. Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz – mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját, és belezoomolsz a képbe, a hang auto­ma­ti­ku­san igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.

Húzódjatok szét egy kicsit.Új, ultraszéles látószögű kamera. Gondolkodj nagyban – az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között – amiért átutaztátok a fél világotBemutatjuk az Éjszakai módot. Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak..
Info produs
Wsfind Kategória
21
Numar articol
260
Recenzii