TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Syma X20P lebegős tanuló drón

Syma X20P lebegős tanuló drón
ÚJ

Syma X20P lebegős tanuló drón

Leírás:

Ha egy kis kompakt beltéri drónt keresel, és volt a kezedbe már valamilyen drón, akkor ez lehet a megfelelő választás számodra. A stabilitásért a 6 tengelyes giroszkóp a felelős, a magasságtartást pedig egy barometrikus chip végzi. A védőkerettel együtt 105mm fesztávú jószág egy feltöltéssel 4-5 percet képes a levegőben tölteni. Ez a változat nem a sima X20-as drón kis távirányítóját használja, hanem megkapta a nagyobb jobban kezelhető távirányítót, amit az X23W is használ.

Bővebben
14 900 Ft
Részletek
Paraméterek:

Alapadatok:

Ajánlott felhasználási hely: Beltér
Repülési idő: kb. 4-5 perc
Töltési idő: kb. 70 perc
Hatótávolság: kb. 50 méter
Akkumulátor: 3.7V 180mAh Li-Po (az akkumulátor beépített, nem cserélhető)
Méret: 10.5 x 10.5 x 2.5 cm
Frekvencia: 2.4GHz (egyidejűleg több játék is működhet, nem zavarják egymást)
Tulajdonságok:

Magasságtartás:
Ha elengedjük a távirányítón lévő magasság szabályzó kart, akkor a drón nem esik le, hanem abban a magasságban lebeg, ezt a beépített barometrikus chipnek köszönheti.
Automatikus fel- és leszállás:
Ennek a gombnak a megnyomására a drón automatikusan felszáll nagyjából 1-1,5 méteres magasságba és ott elkezd lebegni. Repülés közben megnyomva a drón elkezd ereszkedni, majd teljesen le is száll és leállítja a motorokat.
Kezdő/haladó repülési mód:
Két fajta repülési mód közül választhatunk. Kezdő módban lassú óvatos mozdulatokat lehet tenni a drónnal, míg a haladó módban érzékenyebbé válik az irányítás és nagyobb dőlésszöget és sebességet tudunk vele elérni.
Alacsony feszültség jelzés:
A drón LED jelzőfényei repülés közben folyamatosan világítanak, ha merülni kezd az akkumulátor a drón LED jelzőfényei elkezdenek villogni, ezzel jelezve, hogy hamarosan le fog szállni a drón.
Headless mód:
Ez a mód bekapcsolása után mindegy melyik irányba néz a drón, ha magam felé húzom az irányító kart, akkor közeledni fog, ha ellentétesen akkor távolodni.
Szaltó:
A drón egy gomb megnyomására és egy irány húzására (előre, hátra, jobbra vagy balra) 360°-ban szaltózik egyet abba az irányba.
Csomag tartalma:

1 x Syma X20P drón
1 x Távirányító (4db 1.5V AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz)
1 x USB töltőkábel
1 x Tartalék rotorlapát szett
Adatok
Wsfind Kategória
65
Cikkszám
13
Vélemények