Tesla Q55K925SUS QLED Smart LED TV, 139 cm, 4K Ultra HD, WebOS, Ezüst
Tesla Q55K925SUS QLED Smart LED TV, 139 cm, 4K Ultra HD, WebOS, Ezüst
210 000 Ft

Tesla Q55K925SUS QLED Smart LED TV, 139 cm, 4K Ultra HD, WebOS, Ezüst

Tesla Q55K925SUS QLED Smart LED TV, 139 cm, 4K Ultra HD, WebOS, Ezüst

210 000 Ft
Részletek

Leírás

 

Tesla Q55K925SUS

Érezd az erőt. Érezd az ütemet. Érezd a különbséget.

Több mint egymilliárd szín, lenyűgöző audiorendszer és korlátlan intelligens opciók – mindezt a webOS támogatja. Ez a Tesla QLED.

 

1,07 Milliárd szín

A QLED egy teljesen más szint – és ha egyszer kipróbálod, soha többé nem akarsz váltani. Készülj fel arra, hogy lenyűgöz a Quantum Dot technológia, amely több mint egymilliárd színárnyalatot kölcsönöz otthonodba minden alkalommal, amikor bekapcsolod a tévét! Nincs más dolgod, mint hátradőlni, és élvezni az eddigi legfényesebb Tesla TV-képet, a nagyszerű kontrasztot és az élénk színeket. Merülj el a nagyszerű élményben, a minőségben és a lenyűgöző színintenzitásban, láss minden részletet úgy, ahogyan látnod kell: tökéletesen.

 

Üdvözlünk a webOS-ban

A webOS egy intelligens TV operációs rendszer, amelyet úgy hoztak létre, hogy nagyszerű audiovizuális élményt nyújtson, miközben támogatja a TV műsorszórási rendszereket a globális piacon. Támogatja a Dolby audio, HDR, HLG, valamint a világ legnépszerűbb tartalomalkalmazásait: Netflix, YouTube, Prime video stb.

 

Hadd szóljon a zene

Új D-osztályú hangerősítőnk és nagy teljesítményű BOX hangszóróink igazi táncparketté varázsolják nappalidat! Ez a TV elkápráztat elképesztő hangzásával, a Zenelejátszó alkalmazás pedig egészen más szintre emeli a kedvenc dallamok hallgatásának élményét. Lehetővé teszi a zene lejátszását akkor is, ha a TV képernyője ki van kapcsolva.

 

Magic remote

Használd a mágikus távirányítót szinte számítógépes egérként: ez egy univerzális eszköz, amely két vagy több távirányítót helyettesít. Kinagyíthatod a fontos részleteket, görgethetsz vagy mozgathatod, használhatod a gyorsbillentyűket vagy a gyorselérési gombokat – könnyen beállítható bizonyos alkalmazások automatikus megnyitására.

 

AI hangfelismerő rendszer

A beépített ThinQ AI hangfelismerő rendszer több mint 13 különböző nyelvet támogat. A keresési lehetőségektől a menüfunkciókig vezérelheted a TV-t, kereshetsz bármilyen információt, zenét játszhatsz vagy böngészhetsz a filmek és tévéműsorok között, ha csak a varázstávirányítónak beszél!

 

Számít a kapcsolódás

Csatlakoztasd a TV-t számítógépedhez vagy telefonodhoz vezeték nélkül (Miracast, DLNA) a dokumentumok és képek közötti böngészéshez a nagy képernyőn, és kezeld az eszközt a TV távirányítójával. Fontos meccs van betervezve, de a gyerekek alszanak? Válassz két kényelmes lehetőség közül: 1) használd a Bluetooth fejhallgatót, vagy 2) Használd a ThinQ alkalmazást a TV vezérléséhez.

 

Egyszerűség és egyensúly

Ennek a TV-készüléknek az operációs rendszere úgy épült, hogy integrálja a hagyományos élő tévéadás élvezetét a kortárs, mainstream online tartalommal, elképesztő egyensúlyt biztosítva az élő adások és az igény szerinti programok között. Az otthoni irányítópult segítségével könnyedén kezelheted az összes bemenetet, beállítást és csatlakoztatott eszközt.

 

Korlátlan lehetőségek

Többfeladatos?

Ezzel a Tesla TV-vel nem probléma – egyszerűen felosztható a képernyő, így egyszerre nézhetsz tévét (vagy videojátékokat játszhatsz HDMI-n keresztül csatlakoztatott konzolon/PC-n keresztül) és böngészhetsz az interneten! Könnyen létrehozhatsz parancsikonokat, mozgathatod az alkalmazásokat, elérheted a beállításokat, valamint módosíthatod a feliratok méretét, betűit vagy helyzetét.

 
Adatok
Wsfind Kategória:
1971
Cikkszám:
367252
Vélemények