Tesla TV 32C315H, 32 TV LED HD Ready non-smart
Tesla TV 32C315H, 32 TV LED HD Ready non-smart
52 900 Ft
ÚJ

Tesla TV 32C315H, 32 TV LED HD Ready non-smart

Bármelyik szobába beleillik. És bármilyen költségvetésbe is.

Nincs más modell, amelyik ebben az árkategóriában meg tudná verni a Tesla 3-as sorozatú televíziókat. Tökéletesen illeszkednek mind a nappaliba, mind a családi költségvetésbe.

ÉLÉNK SZÍNEK

Televízióink kiváló élményt nyújtanak élénk színeikkel, a nagy kontrasztaránnyal és a magával ragadó, részletgazdag megjelenítéssel. Nincs többé elmosódott kép és nincs alacsony felbontás – minden szögből tökéletes lesz a képminőség.

MPEG ZAJCSÖKKENTÉS A TISZTA KÉPÉRT

Felejtse el a fáradt szemeket és a rossz minőségű képet – a funkció mentesíti a videót a zajtól különösen, ha eredetileg is alacsonyabb felbontású volt a tartalom.

KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS

Csatlakozók, csatornák, menük, speciális beállítások... Tudjuk, hogy a technológia néha zavaros lehet - de a Tesla televíziókkal a beállítások egyszerűen és könnyen mennek.

NAGYSZERŰ BETEKINTÉSI SZÖG

A Tesla televíziók nagyszerű betekintési szöggel rendelkeznek és többféle méretben elérhetők. A gondos tervezésnek és precíz kivitelezésnek köszönhetően bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkednek.

TÖBBFÉLE MEGJELENÍTÉSI MÓD

Ez a TV többféle képmódot is kínál - Dinamikus, Standard, Természetes, Film, Stadion és Személyes. Próbálja ki őket, és biztosan észreveszi majd a különbséget!

DOLBY VIRTUAL SURROUND

Élvezze a Dolby Virtual Sound által nyújtott kristálytiszta hangzást! A térhatású hangzással úgy érzi majd, hogy Ön is részese a jelenetnek.

MULTIMÉDIÁS ÉLMÉNY

Egyszerűen csak csatlakoztasson egy pendrive-ot, és máris elindíthatja kedvenc filmjét, vagy végig lapozhatja a fotóalbumokat. A TESLA televíziók valamennyi multimédia fájlformátumot gond nélkül kezelnek.
52 900 Ft
Adatok
Wsfind Kategória:
1971
Cikkszám:
804015
Vélemények