Tesla TV 55S906BUS, 55 UHD Android TV10
Tesla TV 55S906BUS, 55 UHD Android TV10
141 900 Ft
ÚJ

Tesla TV 55S906BUS, 55 UHD Android TV10

Tesla 55S906BUS Smart LED Televízió, 139 cm, Ultra HD, Android

141 900 Ft
Részletek


Tesla Android Tv

A Tesla büszkén mutatja be legújabb Android TV-jét - az S906-ot -, az eddigi legjobb teljesítménnyel, négy képernyőméretben: 43, 50, 55 és 65 hüvelykes.

Az S906 egyben az első Tesla TV tanúsított Android TV 10 operációs rendszerrel és az elülső oldalon integrált Soundbar-ral – egy teljesen új dimenziójú audiovizuális élményért!Csak a jó rezgések

Tudja, milyen érzés a hang közepén ülni? A Tesla S906 még erőteljesebb alacsony frekvenciájú hangokkal csábítja Önt DTS támogatással: a térhatás és az integrált soundbar is emeli a hangminőséget.

Növelje a hangerőt, és hagyja, hogy a szórakozás hatalmába kerítse - egy sima Bluetooth kapcsolattal külső hangszóróként is használhatja a TV-t, ha a képernyő ki van kapcsolva.

A hangszórók teljesítménye: 2x 12WMegigéző látvány

A nagyszerű hangzás mellett ez a TV Direct LED-kijelzővel és Ultra HD felbontással büszkélkedhet a legjobb élmény érdekében.

Az új generációs processzor jobb felhasználói élményt, gyorsabb alkalmazás-telepítést és minőségi képet ígér, hibák és képmegfagyás nélkül.

Az S906 kristálytiszta, élénk színeket hoz: az MPEG zajcsökkentés a HDR10 / HLG-vel együtt automatikusan „megtisztítja” a képet az eddigi legjobb minőség érdekében.


Stílusos kialakítás


Míg az audiovizuális tulajdonságok miatt ez a TV kiemelkedő, kialakítása tökéletesen belesimuló: ideálisan illeszkedik minden nappali belső térbe. Az ultravékony képernyő, a minimalista kialakítás és az alacsony TV-állvány minden szobába eleganciát sugall - a figyelem középpontjában, amikor be van kapcsolva, vagy semleges és szinte láthatatlan, amikor arra van szükség.5GHz Wifi

Használja ki a WiFi router minden lehetőségét a Smart TV lehetőségekkel közösen: A Tesla S906 már az 5GHz-es WiFi-hálózatok támogatásával érkezik.

Ez egy tökéletes alkalom hogy élvezze a 4Ks streaming-et, stabilabb kapcsolattal és sokkal gyorsabb internettel.

A fejlett kezelőfelület lehetővé teszi a TV-beállítások egyszerű elérését bármilyen alkalmazásból.


Beépített Chromecast


A Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc tévéműsorait, filmjeit és egyéb tartalmait a lehető legnagyobb képernyőn nézhesse meg, néhány kattintással streamelve azokat a naponta használt egyéb smart eszközökről.

Ezzel könnyedén irányíthatja TV-készüléket a ház bármely pontjáról!Bluetooth távvezérlő

Miután párosította a Bluetooth távvezérlőt a TV-vel, használhatja a hangalapú keresést vagy vezérelheti a tévét anélkül, hogy közvetlenül rá mutatna!

Váltson csatornát, állítsa le a filmet vagy változtassa meg a lejátszási listát bármelyik helyiségből, ahol éppen tartózkodik.Bluetooth Eszközök

A tévékészüléket használni, mint külső Bluetooth hangszóró, remek lehetőség - ugyanakkor könnyű élvezni az akciófilmeket vagy a hangos zene világát akkor is, ha nem szeretné azt megosztani másokkal.

Csatlakoztassa egyszerűen a Bluetooth fejhallgatóját a Tesla S906-hoz, valamint számos más hasznos Bluetooth-eszközt, például hangszórókat, egeret, billentyűzetet...Android Tv távirányító

Bárki könnyedén irányíthatja Tesla S906 készülékét okostelefon vagy táblagép segítségével.

Ehhez kifejlesztettünk egy saját android app – ot: amint hozzákapcsolja a tévét és az okoseszközt ugyanahhoz a hálózathoz, már csak két egyszerű lépés és a mobileszközével vezérelheti a tévét.


Google segéd az android Tv-n

Okos asszisztens már nem csak okostelefonra: most már a nagy képernyőtől is megkérdezheti, amit csak szeretne.

Nyomja meg a távvezérlő mikrofon gombját, és használja a Google Segédet a forgalmi vagy időjárási információk megismerésére, a keressen bármire, állítsa meg vagy indítsa el kedvenc filmjeit vagy tévéműsorait.
Google Play Store

Nyissa meg a korlátlan szórakozás világát egy előre telepített hivatalos Google Play Áruház segítségével, és férjen hozzá több mint 5000 alkalmazáshoz, amelyek Android TV operációs rendszerhez készültek!

A már telepített Google Play Játékok, Google Play Filmek és TV és Google Segéd mellett az jogtiszta Android TV támogatja a hivatalos Android TV Netflix, HBO GO és Amazon Prime videóalkalmazásokat is.Google Home Integráció

A Tesla S906 kompatibilis az egész Google ökoszisztémával, beleértve a Google Home-t is. Bármely intelligens otthoni eszközt irányíthat a beépített Google Segéd segítségével: kapcsolja be a lámpákat, kapcsolja le a fűtést és még sok minden mást.


Könnyű kezdeti beállítás a Google szinkronizálásával

Könnyedén beállíthatja TV-készülékét okostelefonnal vagy táblagéppel Google-fiókja szinkronizálásával.

Így nem kell újból megadni a WiFi, a YouTube, a Netflix és más alkalmazások hitelesítő adatait: könnyed szórakozás, mint az 1-2-3!
Bővíthető belső tárhely

Több helyre van szüksége a tévéjén található alkalmazások vagy más tartalmak számára? Egyszerűen csatlakoztasson egy USB meghajtót, amely belső vagy cserélhető tároló egységként fog működni.


Nagy képernyős szórakozás


Android TV-jével a kikapcsolódás és a szórakozás lehetőségei korlátlanok.

Csatlakoztassa a játékvezérlőt, telepítse kedvenc játékát, és élvezze a virtuális kalandokat a szoba legnagyobb képernyőjén!


Adatok
Wsfind Kategória:
1971
Cikkszám:
953692
Vélemények