Tesla Air3 (TAPA3)
Tesla Air3 (TAPA3)
36 990 Ft
ÚJ

Tesla Air3 (TAPA3)

Tulajdonságok:

Lélegezzük be a tisztaságot, lélegezzünk ki megkönnyebbülten. Tesla Air Purifier 3 friss és tiszta levegővel biztosítja környezete egészségét.

A Tesla Air Purifier 3 légtisztító ideális működési területe 22m2, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tökéletesen friss és tiszta legyen. Amint szerettei bemennek a szobába, ők is érezni fogják a különbséget.

Soha többé ne aggódjon a levegő minősége miatt. A Tesla integrált levegőminőség-érzékelőinek segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális légszennyezést egy színváltó LED ikonokon, a legszélesebb körben használt levegőminőségi index (AQI) értékek alapján.

Tesla Air Purifier 3 ahol a technológia és az intelligens tervezés találkozik. Nagy teljesítménye bizonyítható: csak ellenőrizze a CADR (Clean Air Delivery Rate – Tiszta Levegő Áramlási Mutató) értékeket. Kíváncsi rá mennyi tisztított levegőt termel és milyen gyorsan? Ez óránként 200m3.

Minden amire szüksége van egy Wi-Fi - és máris lélegzheti a friss levegőt. Szó szerint. Az intelligens alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kapcsolja be a légtisztítót.

A Tesla légtisztító csapdába ejti a részecskéket. A HEPA aktív szénszűrő eltávolítja a légszennyező anyagokat és a baktériumokat, ezzel biztosítva, hogy Ön és szerettei egészségesebb környezetben töltsenek időt.

Mondjon búcsút a pornak, a pollennek, a mikrobáknak és az enyhe spóráknak! Nagy szűrési hatékonyságával és különféle szűrési lehetőségeivel a Tesla légtisztító segít kiküszöbölni azokat a részecskéket, amelyekre nincs szüksége.

Tesla Air Purifier 3 arra tervezték, hogy törődjön az egészségével. Az optimális teljesítmény fenntartása érdekében ajánlatos a szűrőt kb. Félévente cserélni. Ne aggódjon: a szűrőcsere-jelző, emlékezteti Önt. Addig - nyugodtan lélegezzen.

Intelligens Wi-Fi lehetőség: Igen
Szűrési százalék: 99.95%
Működési terület: 22m2
A tisztított levegő mennyisége (CADR): 200m3/h
Párásító: Nem
Szűrő típusa: HEPA + aktív szén
Javasolt szűrőcsere idő: 6 hónap
Időzítő: Igen
Automatikus mód: Igen
Szűrőcsere jelző: Igen
36 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
990273
Vélemények