TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Syma X5UW-D WiFi FPV dönthető kamerával és optikai pozíció tartással

Syma X5UW-D WiFi FPV dönthető kamerával és optikai pozíció tartással
ÚJ

Syma X5UW-D WiFi FPV dönthető kamerával és optikai pozíció tartással

Leírás:

Az elődeit minden tekintetben megszégyenítő, új drón rengeteg fejlesztésen esett keresztül: alacsonyabb profilú, kiváló aerodinamikával rendelkező külsőt kapott, mely jobban ellenáll a szélnek és strapabíróbb. Az új optical flow technológiának köszönhetően a drón képes a pozíció tartásra. A távirányító egy letisztult, elegáns burkolatba költözött rendkívül kifinomult vezérlő karok társaságában. A kamera sem maradt érintetlenül, kiterjesztették sávszélességét, hatótávolságát és dönthetővé tették így egy élvezhetőbb 720p HD felbontású élőképet kapunk. A felszállási és a landolási automatikát nemes egyszerűséggel egy gombnyomással vezérelehetjük! A védőkeret felszereléséhez többé nincs szükség csavarhúzóra, egyszerűen felpattintjuk a helyére és ennyi. A Syma X5UW-D-t ajánljuk kezdőknek és haladóknak egyaránt, beépített reptetés könnyítő elektronikáinak köszönhetően szinte bárki reptetheti!

Bővebben
23 900 Ft
Részletek
Paraméterek:

Alapadatok:

Ajánlott felhasználási hely: Kültér
Repülési idő: kb. 7-9 perc
Töltési idő: kb. 130 perc
Hatótávolság: kb. 50 méter
Motor típusa: Szénkefés (Brushed)
Kamera: 720p HD WiFi FPV (A képet, videót mobiltelefonra és microSD-re is rögzíti, 90°-ban dönthető)
Akkumulátor: 3.7V 500mAh Li-Po (az akkumulátor kivehető, cserélhető)
Méret: 32 x 32 x 7 cm
Frekvencia: 2.4GHz (egyidejűleg több játék is működhet, nem zavarják egymást)
Tulajdonságok:

Optikai pozíciótartás (Optical flow):
Ennek a technológiának köszönhetően a drón képes egy lefele néző kis felbontású kamera alapján pozíciót tartani, nagyjából 10-15 méteres magasságig.
Élőkép sugárzás (FPV):
A drónnal nem csak fotót és videót lehet rögzíteni a telefonunk memóriájára, hanem egy ingyenesen letölthető telefonos applikáció (Android és iOS) segítségével láthatunk a telefonunkon élőképet.
Magasságtartás:
Ha elengedjük a távirányítón lévő magasság szabályzó kart, akkor a drón nem esik le, hanem abban a magasságban lebeg, ezt a beépített barometrikus chipnek köszönheti.
Automatikus fel- és leszállás:
Ennek a gombnak a megnyomására a drón automatikusan felszáll nagyjából 1-1,5 méteres magasságba és ott elkezd lebegni. Repülés közben megnyomva a drón elkezd ereszkedni, majd teljesen le is száll és leállítja a motorokat.
Kezdő/haladó repülési mód:
Két fajta repülési mód közül választhatunk. Kezdő módban lassú óvatos mozdulatokat lehet tenni a drónnal, míg a haladó módban érzékenyebbé válik az irányítás és nagyobb dőlésszöget és sebességet tudunk vele elérni.
Alacsony feszültség jelzés:
A drón LED jelzőfényei repülés közben folyamatosan világítanak, ha merülni kezd az akkumulátor a drón LED jelzőfényei elkezdenek villogni, ezzel jelezve, hogy hamarosan le fog szállni a drón.
Szaltó:
A drón egy gomb megnyomására és egy irány húzására (előre, hátra, jobbra vagy balra) 360°-ban szaltózik egyet abba az irányba.
Csomag tartalma:

1 x Syma X5UW-D drón
1 x Akkumulátor
1 x Távirányító (4db 1.5V AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz)
1 x Kamera
1 x Mobiltelefon tartó csipesz
1 x USB töltőkábel
4 x Védőkeret
4 x Landolótalp
1 x Tartalék rotorlapát szett
Adatok
Wsfind Kategória
65
Cikkszám
Syma_x5_uw
Vélemények